top of page

Om Value Engineering

Value Engineering ApS er stiftet af Mads Damkær Møller, efter en længere betænkningstid i sin juleferie 2019, efter en gammel drøm om at være selvstændig atter, blev vakt til live.

Tingene skal være i orden og konstruktionerne skal holde, være robuste og leve op til de regler og normer der nu findes på området, men så ikke heller ikke mere end det. Det gavner hverken økonomien, samfundet eller miljøet at bruge unødige ressourcer (byggeriet står for 40% af den samlede CO2 udledning). Derfor har jeg set et uudnyttet potentiale for optimeringer rundt omkring på projekterne og derved en eksistensberettigelse for firmaet, hvis hovedformål er at finde disse optimeringer.

Vi har siden udvidet vores arbejdsopgaver løbende. Det gør at vi i dag også kan certificere byggeprojekter op til KK3-4 niveau. Derudover har vi efter vores ansættelser nu også mulighed for at hjælpe med traditionelle projekteringsopgaver. Da vi primært har erfaring med større projekter, vil vi typisk hjælpe andre rådgivningsfirmaer som indlejede konsulenter. Lige gyldig hvilken type opgave vi bidrager med er det altid med samme grundlæggende værdier i fokus: Høj faglighed, bygbarhed men ikke mindst, Value Engineering.

 

Team Value

bottom of page