Om Value Engineering

Value Engineering ApS er stiftet af Mads Damkær Møller, efter en længere betænkningstid i sin juleferie 2019, efter en gammel drøm om at være selvstændig atter, blev vakt til live.

Tingene skal være i orden og konstruktionerne skal holde, være robuste og leve op til de regler og normer der nu findes på området, men så ikke heller ikke mere end det. Det gavner hverken økonomien, samfundet eller miljøet at bruge unødige ressourcer (byggeriet står for 40% af den samlede CO2 udledning). Derfor har jeg set et uudnyttet potentiale for optimeringer rundt omkring på projekterne og derved en eksistensberettigelse for firmaet, hvis hovedformål er at finde disse optimeringer.

Vi har siden udvidet vores arbejdsopgaver løbende. Det gør at vi i dag også kan certificere byggeprojekter op til KK3-4 niveau. Derudover har vi efter vores ansættelser nu også mulighed for at hjælpe med traditionelle projekteringsopgaver. Da vi primært har erfaring med større projekter, vil vi typisk hjælpe andre rådgivningsfirmaer som indlejede konsulenter. Lige gyldig hvilken type opgave vi bidrager med er det altid med samme grundlæggende værdier i fokus: Høj faglighed, bygbarhed men ikke mindst, Value Engineering.

 

Medarbejdere

Udklip.PNG

Mads Damkær Møller
Fødselsår: 1989
Bosiddende: Silkeborg
Mail: mads@valueengineering.dk
Mobil: +45 28 59 38 35

Mads er stifter af firmaet og har en fortid som tømrer og senest konstruktionsingeniør og projekteringschef i NCC Danmarks A/S, som bygger nogle af danmarks største projekter. Mads har tidligere været ansat i det internationale og britiske ingeniørfirma Buro Happold Engineering. Mads har derfor gennem sin tid i byggebranchen både en god teoretisk og praktisk erfaring. Mads fremhæver sin tid i NCC som en kæmpe værdi, da det har givet en stor entreprenørmæssig forståelse. Den viden kombineret med sine analytiske evner som ingeniør kan give en kæmpe værdi i stort set alle projekter. 

Rådgivererfaring

Value Engineering ApS 2020-
Ejer & Certificeret statiker, KK2 og KK3-4

NCC Danmark A/S, Engineering  2018-2020
Konstruktionsingeniør & Projekteringschef


Buro Happold Engineering, Denmark 2017

Konstruktionsingeniør

NCC Danmark A/S, Engineering 2015-2017 Konstruktionsingeniør

Stefan Mørk
Fødselsår: 1995
Bosiddende: Århus
Mail: stefan@valueengineering.dk
Mobil: +45 61 31 68 64 

Rådgivererfaring

Value Engineering ApS 2021-
Konstruktionsingeniør

NemStatik ApS 2019-2020

Praktikant og studiemedhjælper

Stefan er konstruktionsingenør og uddannet diplomingeniør fra Navitas i Århus i 2020. Stefan er utrolig faglig dygtig og har helt naturlig en praktisk tilgang til tingene. Stefan er proaktiv og bidrager til at deadlines og aftaler overholdes. Stefan går meget op I at tingene skal formidles og dokumenteres ordentlig. Stefan bidrager også med parametrisk design optimering i vores "Value Engineering" opgaver.

Stefan Mørk
Fødselsår: 1993
Bosiddende: Århus
Mail: stefan@valueengineering.dk
Mobil: +45 61 31 68 64 

Peter Frank Jøgensen
Fødselsår: 1990
Bosiddende: Århus
Mail: peter@valueengineering.dk
Mobil: +45 61 31 68 87 

Peter er konstruktionsingenør og uddannet diplomingeniør fra Navitas i Århus i 2020. Peter har en fortid som tømrer samt arbejdet på en elementfabrik. Det har givet Peter en grundlæggende praktisk erfaring som er meget brugbart som konstruktionsingeniør. Peter er meget omhyggeligt og detaljeret i sin tilgang til sine opgaver.

Rådgivererfaring

Value Engineering ApS 2021-
Konstruktionsingeniør

CRH Concrete A/S  2021

Konstruktionsingeniør

NCC Danmark A/S 2019-2020

Praktikant og studiemedhjælper i NCC Engineering